miercuri, 21 decembrie 2016

De unde poti cumpara lenjerii din bumbac satinat?



Apropierea sarbatorilor de iarna reprezinta ocazia potrivita pentru amenajarea locuintei dupa bunul plac, fiind multe aspecte care trebuie avute in vedere in astfel de momente. Cu siguranta ca oricine isi doreste ca locuinta sa fie una cat mai primitoare, dormitorul sa fie unul cu adevarat confortabil si odihnitor, iar un rol important in acest sens il joaca si alegerea lenjeriilor de pat potrivite. Numeroase persoane omit adesea acest pas, pastrand lenjeriile vechi pentru prea multi ani, cand una noua poate schimba total atmosfera dintr-o incapere.

Ideale in orice dormitor, aceste lenjerii din bumbac satinat se afla in topul preferintelor si cu toate ca preturile acestora sunt ceva mai ridicate, la schimb ofera calitate, confort, materiale placute la atingere, dar si o lunga durata de viata.


De unde cumpar?

Cu toate ca exista numeroase magazine unde se gasesc lenjerii din bumbac satinat, poate ca cel mai grozav loc de unde pot fi achizitionate acestea este magazinul online Casa New Concept, specializat doar pe astfel de produse. Gama este foarte larga, fiind astfel imposibil sa nu se gaseasca ceva pe placul tuturor clientilor, in timp ce modelele sunt potrivite atat pentru dormitorul parintilor, cat si cel al copiilor. In plus, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar Casa New Concept chiar promite transport gratuit pentru comenzile mai mari de 399 de lei.



Cadoul perfect

O lenjerie noua de pat poate reprezenta cadoul ideal in numeroase cazuri, iar clientii pot profita si de oferta 1+1 gratis, astfel ca la doua lenjerii achizitionate, una dintre ele este oferita gratuit. Mai mult decat atat, se ofera cate un cadou special la unele comenzi, insa nici sistemul de fidelizare nu trebuie omis, deoarece la urmatoarele comenzi plasate pe site, clientii vor avea parte de reduceri treptate, care in cele din urma pot ajunge si pana la 70%.

joi, 8 decembrie 2016

Camerele de supraveghere ne scapa de hoti

Siguranta este importanta pentru orice familie, existand diferite modalitati prin care cei dragi si bunurile sa fie mai bine protejate. Astfel, sunt multi clienti care aleg camere supraveghere interior, intrucat costurile nu mai sunt la fel de ridicate ca in trecut, iar instalarea acestora nu este deloc complicata. In plus, se gasesc modele pentru toate buzunarele, dar si unele mai performante, ce implica costuri mai ridicate, insa care aduc si rezultate mai bune.



De unde cumpar?

iUni este locul potrivit de unde pot fi achizitionate astfel de sisteme, gama este una variata, iar show room-ul din sectorul 3 din Bucuresti este ideal pentru toti cei care isi doresc sa testeze dispozitivele inainte de cumparare. In plus, este posibila si plata cu cardul in rate, iar pentru comenzile de peste 499 de lei transportul este gratuit, prin curier, produsele fiind livrate imediat direct pana la usa dumneavoastra.

Diferite modele

Aceste camere supraveghere interior se aleg in functie de necesitatile fiecaruia, iUni comercializand
modele de la 100 de lei pana la peste 2.000 de lei. Potrivite in toate situatiile sunt cele cu performante medii, care sunt destul de eficiente, sunt wireless, astfel ca nu implica cabluri inestetice si deranjante, iar dimensiunile reduse fac ca acestea sa fie trecute cu vederea. Pe langa calitatea imaginilor inregistrate ce pot fi urmarite in timp real de pe orice dispozitiv, camerele dispun si de un microfon incorporat pentru a captura si sunetul.

Usor de montat


De asemenea, astfel de sisteme sunt usor de montat in orice colt, fiind potrivite atat pentru locuinte, cat si pentru birouri, scari de bloc, fabrici sau centre comerciale. De asemenea, daca sunt alimentate non stop, atunci si inregistrarea se poate face fara intrerupere, fara a fi necesara inserarea unor carduri micro SD, imaginile putand fi vizualizate de oriunde, atat timp cat sunt instalate driverele necesare.