duminică, 5 martie 2017

Camerele video auto recomandate in traficul aglomerat din Romanuia



Inregistrarea traficului se dovedeste a fi o adevarata necesitate in ziua de azi, in special in marile orase, acolo unde situatiile neplacute sunt mai comune, iar imaginile pot fi o adevarata mina de aur atat in fata autoritatilor, cat si a companiilor de asigurari, in vederea obtinerii despagubirilor necesare. Astfel, solutia este una foarte simpla si accesibila pentru toate buzunarele, achizitionarea unei camere video auto, care, in functie de model, poate indeplini diferite functii.

Cele mai importante functii

Asadar, un model de clasa medie, poate sa inregistreze audio si video la rezolutie Full HD, pentru a fi foarte usor de distins toate elementele capturate, insa si unghiul de filmare este unul suficient, de circa 170 de grade. De asemenea, display-ul cu touchscreen sau fara, de circa 3 inch poate fi mai mult decat perfect pentru urmarirea rapida a imaginilor capturate, fie acestea pot fi transmise catre telefon, laptop sau tableta. O alta functie folositoare este cea de night vision, pentru ca noaptea au loc cele mai multe evenimente neplacute, insa si senzorul de miscare, cu ajutorul caruia incepe filmarea la sesizarea celei mai mici miscari. 

Orice camera video auto este usor de utilizat si se ataseaza in bordul masinii fara probleme, avand diferite butoane disponibile, pentru a porni sau opri atat dispozitivul, cat si inregistrarea. In plus, exista mai multe moduri folositoare, precum afisarea datei si orei sau a vitezei de deplasare. Alimentarea se efectueaza la bricheta masinii, insa atunci cand motorul oprit, inregistrarea poate continua datorita propriei baterii, care se incarca rapid.

De unde cumpar?

Astfel de dispozitive sunt foarte comune in ziua de azi si se gasesc la toate colturile, insa cei care isi doresc un aparat de calitate, pe care sa se poata baza oricand, pot apela la magazinul iUni, unde gama este variata, pentru toate necesitatile, iar preturile foarte bune.

vineri, 3 martie 2017

Acum putem cumpara pulovere si la preturi de outlet



In aceasta perioada din an vremea este cam capricioasa, iar garderoba masculina trebuie sa fie in concordanta cu aceasta si cu tendintele aduse de noul an, iar prin urmare, inca nu este timpul sa renuntati chiar la toate hainele groase.
La categoria pulovere barbati, trendurile sezonului de primavara-vara va propun o noua interpretare in ceea ce priveste gama larga de culori de unde aveti posibilitatea de a alege. Cu toate acestea, nu fiecarei persoane i se potrivesc aceleasi nuante, iar in general este bine sa tineti cont de stil, atitudine si bineinteles de culoarea pielii, mai ales daca va doriti sa faceti un cadou si pentru a nu da gres, tineti cont de cateva reguli cromatice simple si cu siguranta veti lua decizia cea mai buna.  

Reguli de baza

In primul rand, trebuie sa stiti ca nuanta pielii unei persoane variaza si nu este aceeasi la toata lumea, insa este bine sa aveti in vedere cele trei tipuri, mai exact: deschis, mediu si inchis. Pentru prima categorie evitati culorile inchise precum albastru, kaki, maro, gri si negru, in timp ce pentru al doilea tip de nuanta, puteti alege cam orice. In ceea ce priveste tenul inchis, aveti de ales intre extreme si spre exemplu, o alegere la fel de buna va fi atat violet sau orange, cat si negru sau gri inchis.

Comenzile online

Pentru ca traim intr-o era a vitezei, timpul este intotdeauna un impediment, mai ales cand vine vorba de cumparaturi, insa persoanele din domeniul vanzarilor online au inteles acest lucru si vin in ajutorul dumneavoastra. In prezent, este extrem de simplu sa va achizitionati produsele dorite la un pret avantajos si de cele mai multe ori, fara cheltuieli de transport, daca va incadrati intr-o anumita suma. Prin urmare, nu mai stati pe ganduri si aruncati o privire catre noile colectii de primavara-vara de pe site-urile de cumparaturi, in special la categoria pulovere barbati, care nu trebuie sa lipseasca.