vineri, 9 septembrie 2016

De ce aleg regimul hotelier in Cluj-Napoca ?

O vizita la Cluj Napoca, unul dintre cele mai dezvoltate orase ale tarii ar trebui sa fie inclusa pe planurile de vacanta ale tuturor romanilor. Sunt o multime de locuri care merita vizitate aici, muzee, parcuri, cladiri istorice, biserici, catedrale, insa nici imprejurimile nu sunt deloc de neglijat, intrucat la mai putin de 30 de km se afla salina Turda, o adevarata bijuterie a Romaniei. In plus, se gasesc locuri de cazare pentru toata lumea la diferite hoteluri si pensiuni din oras, la preturi variate si cu conditii pentru toate gusturile.

Alternativa



In schimb, poate ca una dintre cele mai grozave modalitati de cazare este optarea pentru regim hotelier Cluj, intrucat oaspetii se pot bucura de o multime de avantaje. Cu siguranta ca cele mai multe persoane atunci cand isi aleg un loc de cazare, cel mai important criteriu este costul, cu cat mai mic, cu atat mai bine, insa si conditiile trebuie sa fie multumitoare. Cu toate acestea, regimul hotelier promite tarife cu 40% mai mici decat la hoteluri, iar oaspetii se pot bucura de aceleasi conditii ca acasa.

Mai multa flexibilitate



In primul rand ai ocazia de a-ti alege un loc de cazare mai aproape de ceea ce iti doresti sa vizitezi in Cluj, fie mai aproape de centru, fie mai aproape de zonele limitrofe. In plus, te poti bucura de conditii care sa se ridice la standardul de 2, 3, 4 sau 5 stele, totul tinand de gusturile fiecaruia. Cei care aleg regim hotelier Cluj se pot caza alaturi de prieteni, iar in functie de numarul de persoane din grup, pot alege un anumit numar de camere. De exemplu, intr-un apartament cu 4 camere se pot caza si 8 persoane, iar acestea au la dispozitie o suprafata de peste 100 de metri patrati pentru a se simti grozav.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu