miercuri, 16 noiembrie 2016

Am vizitat Portugalia cu un bilet de avion foarte ieftin

Chiar daca toamna a pus stapanire demult pe Romania, iar iarna se apropie cu pasi repezi, acesta este sezonul city break-urilor in care tot mai multi romani sunt dispusi de descopere culturile altor tari, alegand bilete de avion ieftine prin platforma Aerotravel, care scaneaza toate zborurile si afiseaza cele mai bune oferte. La mare cautare au ramas tari precum Franta, Italia sau Spania, insa totusi cei care isi doresc sa se bucure de o vreme mai buna, pot alege un bilet avion Portugalia, intrucat temperaturile sunt pozitive aici pe tot parcursul anului.

Preturi bune

Cu siguranta ca unul dintre criteriile esentiale pentru orice calator este ca tariful biletului sa fie unul accesibil, iar companiile aeriene ce opereaza pe piata din Romania propun periodic oferte foarte atragatoare. Astfel, uneori pot fi rezervate bilete directre catre strainatate chiar si de la 10 euro pe segment, caz in care costurile totale pentru o vacanta de vis sunt diminuate semnificativ.

Confortul calatorilor

In plus, oricine isi doreste sa economiseasca timp, iar printr-un zbor direct se ajunge la destinatie in doar cateva ore, in timp ce prin oricare alt mijloc de transport ar fi fost nevoie de cateva zile. De asemenea, acestia nu mai pierd timp prin aeroporturi asteptand zboruri de legatura si scade semnificativ riscul ca bagajele sa fie ratacite.

Locuri de vazut


Cei care aleg un bilet avion Portugalia au foarte multe locuri pe care trebuie sa le descopere, incepand de la capitala Lisabona si pana la frumusetile insulei Madeira sau pana la cel mai nordic punct al Europei, capul Roca. Cu alte cuvinte, turistii au ocazia de a explora istoria bogata, monumente si muzee importante, insa si frumusetile naturale ale Portugaliei. Nu in ultimul rand, gastronomia si vinurile portugheze sunt cunoscute in toata lumea, fiind o sansa unica experimentarea acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu