joi, 8 decembrie 2016

Camerele de supraveghere ne scapa de hoti

Siguranta este importanta pentru orice familie, existand diferite modalitati prin care cei dragi si bunurile sa fie mai bine protejate. Astfel, sunt multi clienti care aleg camere supraveghere interior, intrucat costurile nu mai sunt la fel de ridicate ca in trecut, iar instalarea acestora nu este deloc complicata. In plus, se gasesc modele pentru toate buzunarele, dar si unele mai performante, ce implica costuri mai ridicate, insa care aduc si rezultate mai bune.De unde cumpar?

iUni este locul potrivit de unde pot fi achizitionate astfel de sisteme, gama este una variata, iar show room-ul din sectorul 3 din Bucuresti este ideal pentru toti cei care isi doresc sa testeze dispozitivele inainte de cumparare. In plus, este posibila si plata cu cardul in rate, iar pentru comenzile de peste 499 de lei transportul este gratuit, prin curier, produsele fiind livrate imediat direct pana la usa dumneavoastra.

Diferite modele

Aceste camere supraveghere interior se aleg in functie de necesitatile fiecaruia, iUni comercializand
modele de la 100 de lei pana la peste 2.000 de lei. Potrivite in toate situatiile sunt cele cu performante medii, care sunt destul de eficiente, sunt wireless, astfel ca nu implica cabluri inestetice si deranjante, iar dimensiunile reduse fac ca acestea sa fie trecute cu vederea. Pe langa calitatea imaginilor inregistrate ce pot fi urmarite in timp real de pe orice dispozitiv, camerele dispun si de un microfon incorporat pentru a captura si sunetul.

Usor de montat


De asemenea, astfel de sisteme sunt usor de montat in orice colt, fiind potrivite atat pentru locuinte, cat si pentru birouri, scari de bloc, fabrici sau centre comerciale. De asemenea, daca sunt alimentate non stop, atunci si inregistrarea se poate face fara intrerupere, fara a fi necesara inserarea unor carduri micro SD, imaginile putand fi vizualizate de oriunde, atat timp cat sunt instalate driverele necesare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu