duminică, 5 martie 2017

Camerele video auto recomandate in traficul aglomerat din RomanuiaInregistrarea traficului se dovedeste a fi o adevarata necesitate in ziua de azi, in special in marile orase, acolo unde situatiile neplacute sunt mai comune, iar imaginile pot fi o adevarata mina de aur atat in fata autoritatilor, cat si a companiilor de asigurari, in vederea obtinerii despagubirilor necesare. Astfel, solutia este una foarte simpla si accesibila pentru toate buzunarele, achizitionarea unei camere video auto, care, in functie de model, poate indeplini diferite functii.

Cele mai importante functii

Asadar, un model de clasa medie, poate sa inregistreze audio si video la rezolutie Full HD, pentru a fi foarte usor de distins toate elementele capturate, insa si unghiul de filmare este unul suficient, de circa 170 de grade. De asemenea, display-ul cu touchscreen sau fara, de circa 3 inch poate fi mai mult decat perfect pentru urmarirea rapida a imaginilor capturate, fie acestea pot fi transmise catre telefon, laptop sau tableta. O alta functie folositoare este cea de night vision, pentru ca noaptea au loc cele mai multe evenimente neplacute, insa si senzorul de miscare, cu ajutorul caruia incepe filmarea la sesizarea celei mai mici miscari. 

Orice camera video auto este usor de utilizat si se ataseaza in bordul masinii fara probleme, avand diferite butoane disponibile, pentru a porni sau opri atat dispozitivul, cat si inregistrarea. In plus, exista mai multe moduri folositoare, precum afisarea datei si orei sau a vitezei de deplasare. Alimentarea se efectueaza la bricheta masinii, insa atunci cand motorul oprit, inregistrarea poate continua datorita propriei baterii, care se incarca rapid.

De unde cumpar?

Astfel de dispozitive sunt foarte comune in ziua de azi si se gasesc la toate colturile, insa cei care isi doresc un aparat de calitate, pe care sa se poata baza oricand, pot apela la magazinul iUni, unde gama este variata, pentru toate necesitatile, iar preturile foarte bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu