marți, 1 august 2017

De unde putem cumpara un suport pentru televizor

Televizoarele reprezinta niste dispozitive care nu au cum sa lipseasca din nicio locuinta, iar evolutia tehnologica ne permite sa ne bucuram de cele mai moderne si avansate modele, care fac ca experienta uitatului la televizor sa fie mult mai grozava. Totusi, pentru ca totul sa fie ca la carte, este important ca acestea sa fie si montate in cele mai bune conditii, iar in multe situatii este nevoie de un suport pentru televizor pe masura.

Fix

Exista mai multe tipuri, insa suportul fix este cel mai popular, fiind foarte simplu de instalat si are avantajul ca permite ca televizorul sa fie fixat foarte aproape de perete, castigandu-se mult spatiu pe aceasta cale. Acest tip de suport este folosit, de obicei, in living-uri, de unde imaginea sa ramana clara indiferent de distanta fata de canapea sau fotoliu, insa totodata, acesta este si cel mai putin costisitor dintre toate.

Tilt

Pentru cei care isi doresc mai multa flexibilitate a aparut suportul tilt, ce permite inclinarea in plan vertical in proportie de pana la 15%. Aspectul este similar cu al celui fix, cu exceptia faptului ca exista doua balamale in plus care sa permita miscarea, iar acesta este ales, de obicei, pentru dormitor intrucat ofera mai multe posibilitati privitorilor, in timp ce preturile sunt foarte atractive.

Pivotant

Un suport pentru televizor modern si eficient este cel pivotant, care are in componenta un brat cu ajutorul caruia TV-ul poate fi directionat in diferite moduri, astfel incat sa fie urmarit din nenumarate unghiuri. Bineinteles, si preturile sunt pe masura intrucat mecanismul incorporat este unul foarte complex.

Unde gasesc?


Astfel de suporturi se gasesc in cadrul magazinului online ShopU, site-ul fiind bine organizat, unde gama este foarte variata, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar calitatea produselor nu va lasa niciodata de dorit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu